Aanbod

wees blij met jezelf, afvallen, meer spiermassa, fit worden

Ben jij het ook zat

♥ om je niet fit te voelen?

♥ om weer de mist in te gaan met je workout-routine?

♥ om je onzeker te voelen over wat je denkt en ziet?

♥ om niet de persoonlijke aandacht te krijgen die jij verdiend?

Zou je het liefst

♥ trots op jezelf willen zijn?

♥ mentaal en fysiek sterker te worden dan ooit?

♥ voor het eerst in je leven plezier willen beleven aan sporten?

♥ ook aan jezelf willen denken en te doen waar jij gelukkig van wordt?

♥ in small group/personal training willen leren hoe je gezond beweegt,
eet en de juiste balans creëert?

Dan is Fit and Mom écht iets voor jou!

Fit & Mom2B

Gedurende 12 weken help ik jou om zo fit als mogelijk te blijven tijdens je zwangerschap en je voor te bereiden op wat komen gaat. Ik combineer al mijn kennis als personal trainer, zwanger & fit instructrice en ervaringsdeskundige in één groot pakket om jou hierbij te helpen.

Fit & Mom

Er zijn genoeg personal trainers te vinden die jou willen helpen om terug in shape te komen na je bevalling, of ver na je bevalling. Ik wil meer dan alleen samen met jou werken aan je streefgewicht. Graag leer ik jou hoe je balans creëert in jouw nieuwe leven als moeder. Het doel is om de beste versie van jezelf te worden, fysiek en mentaal.

♥ Kies je voor Fit&Mom2B, dan leer ik jou 12 weken hoe je gezond en fit blijft tijdens je zwangerschap.

♥ Fit & Mom2B en Fit & Mom zijn beiden te volgen als Small Group Training en Personal Training.

♥ Bij Fit & Mom, werken wij aan jou herstel, het vinden van een nieuwe balans en om binnen korte tijd weer zo fit als mogelijk te worden, terug in shape!

♥ Wanneer je kiest voor Personal Training ontvang je tijdens je zwangerschap elke 4 weken een persoonlijk voedingsadvies. Na je bevalling ontvang je elke vier weken van jouw eigen voedingscoach een op-maat-gemaakt voedingsschema geheel gratis.

♥ Bij de small-group trainingen, ontvang je uiteraard ook meerdere voedingstips en oefeningen om in balans te blijven/komen. De tips en oefeningen zijn voor iedereen uit de groepstraining gelijk.

♥ Naast de nodige aandacht aan het sporten tijdens of na je zwangerschap, vind ik het belangrijk dat de vaak vergeten elementen niet over het hoofd worden gezien. Wij werken ook aan jouw mentale balans en jouw voedingspatroon. Na de cursus ben jij klaar voor de toekomst. Je hebt immers geleerd hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Een life-time investering!

♥ Tijdens je zwangerschap, elk trimester een op-maat-gemaakt trainingsschema

♥ Na je bevalling elke vier weken een op-maat-gemaakt trainingsschema

♥ Wekelijks contactmoment om samen jouw vorderingen en vragen te bespreken

♥ Behaal nog sneller resultaat door ook gebruik te maken van een gratis voedingsschema op maat, uiteraard gemaakt door jou eigen voedingscoach!